Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Η Χαρισματική-Ψευδαίσθηση


Ελίζαμπεθ Περλ-Ελίζα-Λιζ



Σπάνιο χάρισμα: Τα τέσσερα στοιχεία φωτιά,γη,νερό και αέρας.Μπορεί να προκαλέσει σωματικό η ψυχικό πόνο σε βρικόλακες.
Γονείς: Καθλίν και Έντ Περλ
Αδέλφια:-
Καταγωγή:  Καναδάς
Τόπος Διαμονής: Καναδάς
Χαρακτηριστικά: Ξανθά μακριά μαλλιά έως την μέση,λεπτή μέση και μακριά πόδια.Τα χείλη της σαρκώδη και τα μάτια της γαλανά σκούρα.
Γενικά Χαρακτηριστικά: Είναι μια δυναμική κοπέλα χωρίς όμως να γνωρίζει την πραγματική της ταυτότητα για το παρελθόν και την μοίρα της.Στην πορεία θα αλλάξει και θα καταλήξει αδύναμη εξαιτίας του χαρίσματος της.


Άλαν Έβανς


Κυνηγός βρικολάκων το άλλο μισό της Λιζ. Ο Άλαν είναι το στήριγμα της με ένα άγγιγμα του ηρεμεί την δύναμη του χαρίσματος της που κάποιες στιγμές υπερβαίνει πάνω από τον εαυτό της.
Γονείς: Φίλιπ και Αλίσα Έβανς
Αδέλφια:-
Καταγωγή: Αγγλία(Λονδίνο)
Τόπος Διαμονής: Καναδάς 
Χαρακτηριστικά: Ψηλός με μυώδες κορμί.Τα μάτια καστανά σκούρα,καστανά μαλλιά και σαρκώδη χείλη.
Γενικά Χαρακτηριστικά: Δυναμικός χωρίς να αφήνει περιθώρια για λάθη δικά του,νοιάζεται για την οικογένεια του και γνωρίζει κάθε μυστικό τις πόλης δεν γνωρίζεις όμως τον πραγματικό εχθρό του που έχει σκοπό να πάρει αυτό που θέλει.
Στέφαν Αντερσον


Ανήκει στην ομάδα των λιγοστών ανθρώπων που γνωρίζουν τι πραγματικά συμβαίνει στην πόλη,έχει κυρίαρχο ρόλο σε κάθε συμβάν που βιώνει η πόλη.Ξεκαθαρίζεις τις διαφορές ανάμεσα στις ομάδες που μένουν στην πόλη.Δεν γνωρίζει όμως τον πραγματικό εχθρό.

Γονείς: Γκρέις και Έρικ Αντερσον
Αδέλφια:-
Καταγωγή: Αγγλία(Λονδίνο)
Τόπος Διαμονής: Καναδάς 
Χαρακτηριστικά: Ψηλός με καλοσχηματισμένο κορμί.Ξανθά σκούρα μαλλιά,γαλανά μάτια και λεπτά χείλη.
Γενικά Χαρακτηριστικά: Κλειστός χαρακτήρας δεν ανοίγεται εύκολα παρά μόνο στην Λιζ που την θέλει κοντά με κάθε κόστος.Οι οικογένεια του,του κρύβει πολλά μυστικά που έχει σκοπό να τα ανακαλύψει χωρίς όμως να γνωρίζει τις συνέπειες. 

Έβα Γκριν


Γονείς: Έμυλι Γκριν
Αδέλφια: 
Καταγωγή: Καναδάς.
Τόπος Διαμονής: Καναδάς
Χαρακτηριστικά: Ψηλή με μακριά κόκκινα μαλλιά,πράσινα μάτια και λεπτά χείλη.
Γενικά Χαρακτηριστικά: Είναι η μοναδική που δεν γνωρίζει τον πραγματικό κόσμο της Λιζ αλλά σύντομα θα εμπλακεί διότι ανήκει σε αυτόν χωρίς να το γνωρίσει.Το παρελθόν την παραμένει άλυτο αλλά σύντομα θα μάθει που ανήκει πραγματικά.

Καθλίν Περλ



Χάρισμα: Φωτιά.
Είναι μια γλυκεία και υπερπροστατευτική μητέρα προς την Λιζ διότι γνωρίζει πολλά ξέροντας πως θα βάλει σε κίνδυνο την Λιζ.Οι οικογένεια της είναι μια σπάνια ομάδα χαρισματικών που ανήκουν στο χάρισμα της φωτιάς εξαιτίας την εξάλειψης τους παραμένουν μυστικοί από την πόλη αλλά πόσο θα διαρκέσει η μυστικότητα τους όταν μάθουν την μοίρα της Λιζ;

Έντ  Περλ



Χάρισμα: Φωτιά.
Ένα δυναμικός άντρας ταυτόχρονα όμως και ένας ευαίσθητος άνθρωπος προς την οικογένεια του και σε κάθε τι που αδικεί την πόλη και τους ανθρώπους τις.Έχει κυρίαρχο ρόλο στην ομάδα των χαρισματικών και στην πόλη,γνωρίζει την μοίρα της κόρης του αλλά την προφυλάσσει με κάθε τρόπο που θα βρει.


Αλίσα Έβανς


Κυνηγός βρικολάκων.Δεύτερη γυναίκα του Φίλιπ Έβανς.Μια ήσυχη γυναίκα χωρίς να θέλει να διαταράξει την ισορροπία της πόλη και της οικογενείας της έχει ένα μυστήριο παρελθόν που μόνο ο Άλαν και ο Φίλιπ γνωρίζουν.
Φίλιπ Έβανς



Κυνηγός βρικολάκων.Έχει γιο τον Άλαν Έβανς και γυναίκα την Αλίσα,η πρώτη γυναίκα και μητέρα του Άλαν πέθανε κάτω από μυστηριώδες τρόπο ψάχνει να βρει τον δολοφόνο της πρώτης του γυναίκα χωρίς αποτέλεσμα.Γνωρίζει τις ομάδες που μένουν στην πόλη αλλά δεν γνωρίζει την οικογένεια των Περλ.
Γκρέις  Αντερσον


Ανήκει στην ομάδα των ανθρώπων που γνωρίζουν τα πάντα αλλά δεν μιλούν.Γυναίκα του Έρικ  Άντερσον και μητέρα του Στέφαν δεν ξέρει την πραγματικά αλήθεια όπου βρίσκεται μέσα στην ίδια της την οικογένεια.
Έρικ  Αντερσον




Ένας σκληρός και δυναμικός άντρας γνωρίζει τα πάντα για κάθε άτομο που ζει στην πόλη έχει τα ηνία της πόλης και διαχειρίζεται τα πάντα γύρω του.Προς την οικογένεια του και την πόλη έχει τον απόλυτο σεβασμό αλλά πίσω από όλα αυτά δεν φανερώνει την πραγματική του ταυτότητα.



Οι Χαρισματικοί.

Είναι μια φυλή εδώ και πολλούς αιώνες που σχεδόν έχει εξαλειφθεί από τους βρικόλακες λόγο της φωτιάς που μπορεί να τους σκοτώσει.Έχουν την δύναμη να σκοτώσουν κάθε σκοτεινό ον αλλά και να πεθάνουν εύκολα,κάθε 200 χρόνια γεννιέται ένας που έχει όλα τα χαρίσματα και κυρίως ένα επιπλέον χάρισμα που ξεπερνάει τον εαυτό του.Αυτός που θα γεννηθεί με το χάρισμα μπορεί να επαληθεύσει την προφητεία βρίσκοντας όμως το άλλο του μισό που θα είναι το στήριγμα του για να αντέξει την προφητεία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου